8.2.2012

Itsetehtyä ystävänpäiväksi


Moikka moi! Tänään sain syödä Arnoldsin donitsin. Oli kyllä niin hyvää että. Eilen jatkoin ystävänpäiväkorttien tekoa. Tässä muutama kuva siitä mitä sain valmiiksi. Leikkasin korttipohjia ja maalasin niihin erilaisia kuvioita käyttäen itsetehtyjä sabluunoita, joita voi myös ostaa, mutta tulisi aika kalliiksi. Korttipohjiin voi sitten kirjoitella ja laittaa koristeita. Lehdestä leikatuilla kirjaimilla saa tehtyä hauskoja kirjoituksia, jos oma käsiala ei miellytä. Kukkaset on ostettu tiimarista. Tavallisia valkoisia, jotka olen itse maalannut erivärisiksi.Violettiin korttipohjaan kiinnitin tuon pienemmän kortin kaksipuolisella teipillä, mutta kiinnitin vain reunoista ja alhaalta, jolloin yläosaan jää aukko, johon mahtuu valokuva muistoksi. Tyhjään tilaan voi myös kirjoittaa jonkun pienen runon tai muuta mukavaa mitä ikinä keksiikään. Käyttäkää luovuutta ilman rajoja.
Kiva idea vaikka pakettikortiksi

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Tuo donitsi näyttää tosi kauniilta, ja herkulliselta. Minä söisin donitsia joka päivä XD
    Täällä ei myydä Arnoldsin levonnaisia, ovatko ne myynnissä vain Helsingissä?

    En ole iso askartelufani, joten en koskaan tee kortteja XD Mutta sinun kortit ovat tosi nättejä ja varmasti sinun kaverit tykkävät!

    VastaaPoista
  2. Tuo donitsi on Arnoldsissa lempparini. Siellä on vielä sellaista vaniljacreemiä sisällä. On niitä muuallakin kuin Hesassa (en itse edes ole sieltä). Ympäri Suomea. Käy nettisivuilta katsomassa missä on lähin kahvila :)

    VastaaPoista