8.2.2012

Porsaankyljyksiä ja vihannesgratiinia

Eilen tein porsaankyljyksiä ja vihannesgratiinia. Ainiin ja se hernekeitto mitä olin tekemässä. Siitä ei oikein tullutkaan mitään, joten unohdetaan se kokonaan.

Ohje:
Porsaankyljyksiä
Paprikaa
Chiliä
Suolaa
Pippuria

Mausta kyljykset. Lihan pitäisi olla huoneenlämpöistä. Kuumenna öly pannulla ja paista pihvejä molemmin puolin kunnes kypsiä.


Vihannesgratiini on helppo tehdä ja sitä voi soveltaa itse mieltymyksiensä mukaan.

Ohje:
Lisäsin edellisen päivän loput keitetyt ruusukaalit ja makaronit tuohon sekaan
Pussillinen pakastevihannessekoitusta
tai juuressekoitusta.(Parsakaalia, porkkanaa yms.)
n. 200 g yrtti-valkosipuli sulatejuustoa (Koskenlaskija)
n. 1 dl kermaa.

Laita lähes sulatetut vihannekset uunivuokaan ja levitä kerma-sulatejuustosekoitus päälle. Lisää pinnalle juustoraastetta. Laita uuniin 200 C. Paista n. 20 min tai kunnes kypsää.

2 kommenttia:

  1. mmmm hyvä ruoka!! Pitää joskus tehdä vihannesgratiini... en voi syödä paljon juustoa ja kermaa joten ehkä niitä en laittaisi.

    VastaaPoista
  2. en kyllä tiedä miltä maistuisi ilman juustoa ja kermaa :D pelkiltä pakastevihanneksilta ehkäpä.

    VastaaPoista