6.2.2012

I Got Thai Smile!

Kuka söi eilen Runebergintorttuja? Mä en ainakaan (ne on aika pahoja, ainoo syötävä niis on se päällä oleva hillotäplä). Ehkä joku vuos vois ite yrittää tehdä, jos vaikka rupeis tykkään niistä. Tänään kävin kaupungilla, lähdin jo heti aamusta. Pääsin käymään vain tiimarissa ja sinooperissa kiireen aikataulun vuoksi. Sain ostettua ainakin jotain pientä. En kerennyt pysähtymään edes donitsilla, vaikka niin ajattelin, että sinne on pakko päästä! Kävin myös pikaisesti Askossa ja sieltä löytyi aivan ihana torkkupeitto (alessa oli makso vaan kympin) ja Iskusta löytyi kiva sisustustyyny, joka maksoi vain parikymppiä ja oli pakko saada.




Shoppailtua aikani, alkoi tulla nälkä. Sen takia tänään ei ole mitään kokattavaa, kun kävin syömässä lounaaksi thairuokaa Hollolassa sijaitsevassa ravintolassa nimeltä Ravintola Thai Smile. Oli kyllä niin mukava thaimaalainen nainen siellä töissä. Ruoka oli todella hyvää, vaikka valikoima seisovassa pöydässä ei ollut kovin suuri. Riittävästi siinä silti oli. Eipähän tullut syötyä ylitäyteen, mutta niin paljon kuitenkin ettei ruokaa tarvinnut enää tänään tehdä. Ruokalista vaihtuu siellä joka päivä, joten luulenpa, että käyn siellä toistekin.


Ostin kaupasta kuivattuja luomuherneitä ja ne on nyt laitettu veteen ja niistä kokkaan huomenna hernekeittoa. En vielä tiedä miten sen teen, mutta jotain lihaa aion siihen laittaa lisäksi. Eilen tein sienisalaattia. Siihen tuli syksyllä kerättyjä sekasieniä, jotka olin säilönyt suolavedessä. Kermaa vatkattuna. Sipulia. Pippuria. Ihan perus ohje. Hyvää oli ja kaikki meni, kun ei ole enää mitään jäljellä. Katson paljon ruokaohjelmia televisiosta. Tänään satuin avaamaan telkkarin ja sieltä tuli sellainen ohjelma kuin Terveyttä lautaselta. Siinä tehtiin "juuressipsejä". Rasvassa keitettyjä siivuttuja juureksia. Sitä aion kokeilla joku päivä. Hyvää naposteltavaa ja hyvä vinkki viedä vaikka tuliaisena kylään ja vielä kun askartelis itse niille pienen rasian. Nyt alkoi taas inspiraatio iskemään, joten saa nähdä milloin ideat on toteutettu ja bloggaan ne tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti