30.6.2012

Pinaatti-lihamakaronilaatikko

Pinaatti-lihamakaronilaatikko
6-8 annosta
valmistusaika n. 1 h 30 min.

5 dl tummaa makaronia
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
½ tl mustapippuria
1 kananmuna
5 dl maitoa
70-100 g pakastepinaattia

Voitele vuoka. Keitä makaroni kypsäksi ja valuta ne. Kuori ja pilko sipuli melko hienoksi. Ruskista jauheliha ja sipulit. Lisää mausteet ja pinaatti. Yhdistä makaronit ja jauheliha keskenään. Kaada vuokaan. Sekoita maito ja kananmuna keskenään. Kaada maitoseos vuokaan niin, että munamaitoseos on makaronien kanssa samassa tasossa.

VINKKI: Jos haluat, että makaronilaatikon pinnasta tulee rapea, älä laita maitoa piripintaan. Voit myös lisätä juustoraastetta pinnalle. Ja pinaatin voi jättää pois, mutta se tuo hyvää makua ja ravintolisää.

Ei ole nyt valitettavasti kuvaa, mutta kaikki varmaan tietävät miltä makaronilaatikko näyttää.
Ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti