15.3.2012

Kesäkuntoon 2012!

Tänä vuonna aion päästä kunnolliseen kesäkuntoon. Aina kun sitä talven aikana vähän jokainen pikkasen rupsahtaa. Enkä ole koskaan aikaisempina vuosina jaksanut kuntoilla kesään saakka. Innostusta olis vaikka muille jakaa, mutta kun se innostus aina lopahtaa heti ensimmäisen viikon jälkeen. Haluaisin todellakin kesällä pitää bikineitä ja käydä rannalla. Viime kesänä en ollut rannalla kertaakaan! Saadakseni itseni rantakuntoon vaatii minulta paljon itsekuria liikkeelle lähtöön.


En pidä kuntosaleilla käymisestä ainakaan yksin, joten aion lähiaikoina laatia oman treeniohjelmani, jota pyrin noudattamaan. Ja tällä kertaa ei vedota kiireisiin. Tuntuu, että yleinen syy miksi en jotain tee on KIIRE. Mutta kun alan miettiä, niin olenko oikeasti kiireinen vai en? Vastaus on se, että olen yksinkertaisesti LAISKA. Esimerkkejä: minun piti hiihtää tänä talvena, sukset sain jopa varastoon vintiltä, mutta en kertaakaan käyttänyt niitä. Halusin alkaa käydä uimaan, mutta en vieläkään ole päässyt uimahallille asti ja tästäkin ajatuksesta on jo muutama kuukausi.


Mietin, että mihin se aiempi minä on kadonnut, jolla oli tapana harrastaa ja olla energinen. Muutaman vuoden ajan kävin jumpassa ja step-aerobicissä ja se oli mukavaa. Hankin jopa aerobic-videot, joden mukaan liikuin silloin, kun harrastuksesta oli taukoa. Kuvat: weheartit.com


Tässä viime viikon kynnet, jotka tein itselleni.

TULOSSA: DIY-lukijoille pikkunäpertelyä -postaus. Ostin kirjainleimasimet Sinellistä pari päivää sitten, joita tänään testailin. Elikkäs pääsiäisaskartelua, koska sekin tulee jo kovaa vauhtia sekä pikkualbumini, jota olen väsäillyt jo pitkään. Kunhan saan kuvat teetettyä niin pääsen koristelemaan ja saan sen vihdoin valmiiksi. Kokkauspostauksia myöhemmin, kunhan ensin kokkaisin. Viikonloppuna olisi tarkoitus, mutta olen töissä ja hieman juhlatunnelmissa, joten saa nähdä miten käy kokkailujen. Muistakaa vielä äänestää kyselyssäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti