1.7.2012

Tee itse: Yöpöytä kenkälaatikoista

Tällä viikolla tein pienen muutoksen omassa huoneessani kotona. Siirsin huonekalut ja sain tietysti selkänikin siinä kipeäksi lopulta. Lopputuloksesta tuli todella hyvä ja olen erittäin tyytyväinen saavutukseeni. Sain huoneeseen samalla lisätilaa. Tuli myös siivottua koko huone kerrankin perusteellisesti ja tyhjennettyä osa tavaroista muuttoa varten pois. Vaikka se muuttopäivämäärä nyt ei olekaan vielä tiedossa, mutta kaikkeenhan voi varautua jo etukäteen. Ei ole sitten niin paljon hommaa, jos muutto tulee vaikka kiireellä. Huomenna pitäisi alkaa tulla tuloksia opiskelupaikoista. Jännittää ja saa nähdä tuleeko sitä paikkaa lopulta ollenkaan. Suunnitelmat on kyllä senkin varalle, että opiskelupaikka jää tänäkin vuonna saamatta.

Tässä muutoksessa minulta siis hävisi yöpöytä, joka siirtyi toiseen paikkaan. Kokosin yhteen erikokoisia kenkälaatikoita, joissa säilytän vanhoja lehtiä ja askartelutarvikkeitani. Pinosin laatikot suurimmasta pienimpään ja kahteen alimpaan laatikon reunaat teippasin yhdestä lehdestä leikkaamani lauseet. Valkoiset laatikot on tarkoitus päällystää jossakin vaiheessa kuviopapereilla. Seinällä olevat "taulut" olen itse tehnyt. Leikannut styroxista kuvien kokoiset palat ja päällystänyt kirkkaalla kirjan päällystysmuovilla.








3 kommenttia:

  1. Tulipas kiva! =)

    http://extra-attention.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Heii! Onpas hauska ja persoonallinen idea! :D Muutenkin vaikuttaa tosi kivalta blogilta, tässä riittää lueskeltavaa moneksi illaksi :)

    Omaani voi halutessaan kurkkia täältä: http://poikaystavankeittiossa.blogspot.fi/

    Kivaa kesän jatkoa sinne suuntaan! :)

    A-P

    VastaaPoista
  3. Kiitokset! Teilläkin kivat blogit, joita pitääkin jäädä seurailemaan :))

    VastaaPoista