29.6.2012

Broilerwokki (nopeasti valmistuva)



Broilerwokki
4 annosta
valmistusaika 30 min.

1 dl paahdettuja cashewpähkinöitä
 ½ Knorr Fond 'Du Chef kanafondi
3 ½ dl vettä
1 appelsiinin puristettu mehu
2 rkl soijakastiketta
2 rkl Maizena -jauhoja

3 ohutta broilerin fileeleikettä
½ keltainen paprika
½ punainen paprika
3 shalottisipulia
2 porkkanaa
oliiviöljyä
suolaa
pippuria

Paahda cashewpähkinöitä kuivalla pannulla n. 3 min tai kunnes hieman tummanruskeita.















Sekoita puolikas Knorr Fond Du Chef kanafondi kuumaan veteen ja anna jäähtyä. Lisää appelsiinista puristettu mehu ja soijakastike. Sekoita Maizena -jauhot hyvin kastikkeen joukkoon.

Paloittele broilerin rintafileet sopivan kokoisiksi paloiksi.
Pilko paprikat, kuori ja kuutioi porkkana.
Pilko puolet sipuleista pieniksi kuutioiksi ja tee lopuista ohuita lohkoja.

Kuumenna öljy wokkipannussa (tai isossa paistinpannussa).
Ruskista broilerinpalat hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää sipulikuutiot ja ruskista niitä vähän.
Lisää loput vihannekset. Paista n. 3-5 min.

Lisää kastike pannulle ja anna kiehahtaa.
Vähennä lämpöä ja hauduta kannen alla 3-5 min. kunnes kastike sakenee.

Tarjoa riisin kanssa. Itse käytin jasmin&thairiisiä. Laita lautaselle ja päälle paahdettuja pähkinöitä.
Pähkinät voi myös lisätä suoraan kastikkeeseen aivan lopussa, mutta silloin ne pehmentyvät mössöksi nopeammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti