16.7.2012

Loma ohi, paluu arkeen

Olin viikon lomalla ja nyt on taas päästy takaisin ihanan työn pariin.  Loman alku meni mökillä hyttysten syötävänä, saunoessa ja uiden. Veden lämpötila nousi jopa 24 asteeseen, mikä oli aivan ihanteellista. Tuli käytyä pitkästä aikaa Linnanmäellä pyörähtämässä laitteissa vaivaiset yhdeksän tuntia. Olihan se ihan hyvä päivä, vaikka paljoa ei kerennytkään jonojen takia. Kaikki laitteet tuli kuitenkin testattua. Selkärangan sain jollain keinolla satutettua, mikä ei todellakaan ole kivan tuntusta. Miinusta siis joillekkin laitteille huonoista "turvatyynyistä".  Koulupaikka edelleen hyväksymättä (olis ehkä hyvä tehdä se ennen kun on liian myöhästä). Kämppää ei ole vielä jaksanut liikoja miettiä. Tavaraa on kyllä tullut hankittua jo pitkän aikaan.

Tänään löytyi Anttilan alesta Fiskarsin Functional Form Hedelmäsetti (alennuksessa tällä hetkellä 13,00€ Kodin Ykkönen -verkkokaupassa), johon kuuluu omenanlohkoja, kuorimaveitsi sekä appelsiinikuorija. Hintaa alle 10 euroa! Olisin testannut sitä heti, mutta ei tietenkään ollut omenoita.


Eilen riitti hommaa kotona etanoiden ja kotiloiden tuhoamisessa. Niitä on aivan mieletön määrä, koska naapurissamme ei hoideta pihaa kunnolla. Kaikki sieltä tulevat kukkapenkkiin ja vaikka kuinka upean näköisiä kotiloita on niin vaan kiehuvaa vettä päälle ja tulta perään! Piha ympäröity tällä hetkellä kalkilla, josta suurin osa kyllä huuhtoutui eilisen sateen mukana pois. Etanakarkote hankittu tänään ja sitä testataan vielä illalla. Ei niistä eroon pääse kuin keräämällä. Onneksi ei kauaa (toivon mukaan) tarvitse asustella etanatarhan ympäröimänä. Löysin paljon erilaisia vinkkejä netistä miten etanoita saa houkuteltua ja aion ehkäpä joitain vinkkejä kokeillakin. Eihän niistä haittaakaan ole, jos edes vähän vähentyvät.
Lehtokotiloita(ko)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti