Ohje:
Pohja:
100 g voita tai margariinia | ||
½ dl sokeria | ||
1 kananmuna | ||
2 dl vehnäjauhoja | ||
1 tl leivinjauhetta | ||
Täyte: | ||
2 kananmunaa | ||
1 dl sokeria | ||
1 rs (200 g) Philadelphia tuorejuustoa | ||
1 prk (150 g) crème fraîchea | ||
½-1 sitruunan mehu | ||
1 rkl Maizenaa maissitärkkelystä | ||
2 tl vanilliinisokeria | ||
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Sekoita joukkoon muna ja
lopuksi vehnäjauhot, joihin on lisätty leivinjauhe. Painele taikina
irtopohjaisen vuoan (halkaisija n. 24 cm) pohjalle ja reunoille. Siirrä
vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita hyvin tuorejuuston joukkoon muut täytteen ainekset ja lopuksi muna-sokerivaahto. Levitä täyte taikinapohjalle. Kypsennä 175 C uunin alatasolla n. 45 min. Tarjoa torttu täysin jäähtyneenä survottujen marjojen tai jäätelön kanssa. | ||
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti